Moottoripyörähuolto

Suoritamme kaikki määräaikais- ja kausihuollot merkistä riippumatta, moottorin korjaukset, ketjurataspakettien vaihdot, etu- ja takapään iskunvaimennin huollot, rengastyöt, pyöränlaakerin vaihdot, kolarikorjaukset, ilkivaltakorjaukset, pesut, vahaukset, jne. Meillä on myös kuljetuspalvelu, eli nouto/tuonti onnistuu.

Kuuman kesäkuun tarjouksena moottoripyörien, mönkijöiden ja maxi-skoottereiden määräaikaishuolloista -15% alennus laskun loppusummasta. Tarjous koskee vain uusia varauksia, tarjouskoodi on ”KUUMA” ja muista mainita se varausta tehdessäsi. Varaukset on tehtävä suoraan ”yhteydenottolomakkeella” joka löytyy etusivulta yhteystiedoista.

Tämä tarjous on voimassa 30.06.2017 asti.

 

 

Star Service - Moottoripyörähuolto Helsinki ja Vantaa

HUOLTO ja MYYMÄLÄ ON AVOINNA

MA-TO 10.00-18.00 ja PE 10.00-16.00

 

 

 

MA-PE 10.00-17.00
LA SULJETTU
Päivystys toimii numerossa 010 231 6000.

Varaa huoltoaika nyt!

010 231 6000 tai huolto@nullstar-service.fi

Maksutavat

Käteinen, pankki/luottokortit; Visa, Visa Electron tai Mastercard.

TERVETULOA!

Huolto

Huollamme Yamaha, Peugeot, Drac, Beta, Kymco, Rieju, Polini, HM, SYM ja MH -merkkiset moottoripyörät, mopot, skootterit sekä mönkijät.

Teemme muidenkin merkkien öljyn- ja  kulutusosien vaihdot, kolarikorjaukset, ilkivaltakorjaukset sekä tietysti kaikenlaiset rengastyöt. Vaihdamme myös asiakkaan muualta hankkimat renkaat vanteelta vanteelle tai irtovanteille.

Suoritamme myös kaasuttimien ja pienosien ultraäänipesua, eli voit tuoda irto-osia pelkästään meille pesuun.

Huolto- ja varaosapalvelut

Varaosat ja tarvikkeet

Myymälästä löytyy moottoripyörien, mopojen ja skoottereiden varaosat ja tarvikkeet. Esimerkiksi akut, renkaat, jarrupalat, öljyt, jarrunesteet, variaattorin osat, kahvat, ajovalopolttimot, ketjut ja rattaat, sytystulpat (NGK ja Denso), minivilkut, jne. jne.

Alla olevasta linkistä voit tehdä oman Yamaha-ajoneuvon tarvelistan ja lähettää sen meille sähköpostiin, me laitamme tarjouksen sitten takaisin teille.

Yamahan sähköinen varaosakirja

content02

Jäsenedut

Yamaha Custom Club Finlandin, MP-Hotelli Racing Teamin ja HelRC:n jäsenille alennusta renkaista, voiteluaineista, tarvikkeista ja varasosista jäsenkorttia näyttämällä!